Over ons

Mijn wens is om kinderen, jongeren en (pleeg)ouders in liefdevolle verbinding te brengen met zichzelf.

Ik hoop dat iedereen die mijn praktijk bezoekt een stukje warmte, veiligheid en geborgenheid ervaart. Door mijn eigen levensloop weet ik dat alles om zelfliefde en vertrouwen gaat.

De praktijk is gevestigd binnen de locatie van zorgtuin Lavie in Spierdijk. Samen met mijn man Carlo ben ik eigenaar van ons fijne zorgbedrijf waar veel kinderen en ouders de weg naartoe hebben weten te vinden voor ondersteuning en begeleiding binnen een warme en veilige setting.

Carlo en ik zijn ouders van onze dochter en pleegzoon. Het was voor mij niet vanzelfsprekend om moeder te mogen worden. Na de geboorte van onze dochter heb ik meerdere miskramen doorgemaakt. Het voelt als een rijkdom dat ons gezin uiteindelijk werd uitgebreid met de komst van onze pleegzoon.

Binnen mijn praktijk werk ik samen met collega’s. Wij werken vanuit ons gevoel en onze kennis op het gebied van kinderen, jongeren en volwassenen met verschillende soorten problematieken. Wij zijn hiervoor opgeleid en hebben zowel binnen het reguliere als het alternatieve werkveld veel ervaring opgedaan binnen de (gezins)hulpverlening.

Ik verwelkom jullie graag binnen de praktijk.

Lieve groet, Silvie